Aanmeldformulier

Literaire stadswandeling

Nadat we het aanmeld formulier hebben ontvangen, versturen we een bevestiging.

Deze servicevoorwaarden ("Voorwaarden", "Overeenkomst") vormen een overeenkomst tussen de website ("Website-operator", "ons", "wij" of "onze") en u ("Gebruiker", "u" of "uw").

Deze Overeenkomst bevat de algemene voorwaarden voor uw gebruik van deze website en de producten of diensten (gezamenlijk "Website" of "Diensten").

Hoewel deze website mogelijk linkt naar andere websites zijn we niet direct of indirect verbonden voor goedkeuring, samenwerking, sponsoring, aanbevelingen of connecties met deze website, tenzij dit specifiek vermeld is.

U moet de wettelijke verklaringen en andere gebruiksvoorwaarden van elke website die u bezoekt via een link vanaf deze website goed doornemen. Uw link naar andere off-site pagina's of andere websites zijn op eigen risico.

Website kan cookies gebruiken om de navigatie van de website te personaliseren en te vergemakkelijken voor de gebruiker van deze site. De gebruiker kan zijn / haar browser configureren om de kennisgeving en de installatie van de cookies die door ons zijn verzonden af te wijzen.