Bustour Delft 

Met de touringcar halen we u op bij de door u aangegeven locatie. Tijdens de busrit naar Delft vertelt de gids over de historische verbondenheid van Rotterdam en Delft.  Delfshaven, nu een buurt van Rotterdam, was ooit de zeehaven van Delft, waardoor er veel raakvlakken waren tussen de twee steden.

In Delft, beroemd om het 'Delfts Blauw', maakt u een stadswandeling langs o.a. het Prinsenhof, de Oude kerk en de Nieuwe kerk waar prins Willem van Oranje ligt begraven. Onderweg ziet u het beroemde beschermd stadsgezicht met de grachten, kerken en de vele monumentale panden. Delft is ook de stad van herkomst van veel bekende wetenschappers en kunstenaars. (Antoni van Leeuwenhoek, vader van de microbiologie, Johannes Vermeer, 17de eeuws schilder enz. ).

Zo gewenst, brengen wij een bezoek aan de laatste overgebleven Delfts aardewerk fabriek uit de 17de eeuw: de Koninklijke Porceleyne Fles.


Tijdsduur:     4 uur

Prijs:          € 20,50 p.p. vanaf 50 personen. (exclusief btw)

Inclusief:

-Ophalen bij gewenste locatie in Rotterdam.(in geval van een bustour)

-Professionele gids

-Rondleiding historisch centrum van Delft  


Er zijn diverse opties om deze tour uit te breiden, zoals:  

-Bezoek J. Vermeer bezoekerscentrum
-Rondleiding Porceleyne Fles
-Rondleiding Prinsenhof
-Entree Oude en Nieuwe Kerk
-Koffie / thee met gebak
-Lunch/Borrel/Diner


Offerteaanvraag


Odoo tekst en afbeelding blok
Demo logo

We stellen graag in overleg, een dag of halve dag programma samen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en invulling van het programma. Korting voor grote groepen.Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de exacte prijs.

Heeft u vragen?
Bel ons op: 06 40476982
of stuur ons een bericht met het contactformulier