Bustour Rotterdam Dordrecht

 We halen u op bij een van tevoren afgesproken locatie, zoals uw kantoor of bedrijf.

Tijdens de busrit vertelt de gids over de eeuwenlange verbondenheid tussen de twee havensteden. We starten de stadswandeling met een prachtig uitzicht op het 'Drie-rivierenpunt'. Dit is het drukste rivierenknooppunt van Europa.Dordrecht is de oudste stad van Holland en een echte waterstad. De stad heeft geen grachten maar havens.

Deze historische havens zijn nu in gebruik door de pleziervaart.  

We wandelen door dit sfeervolle havenkwartier met zijn pakhuizen en koopmanshuizen. We komen langs het bekendste monument van Dordrecht: de Grote Kerk.  We zien het Hof van Nederlanden, een plaats van nationale betekenis. Hier vond de geheime vergadering plaats, die aan de basis lag van de onafhankelijke Republiek der Nederlanden. De gids geeft uitgebreide achtergrondinformatie. Binnen de tijdsduur van deze tour laten we u van de zeer vele bezienswaardigheden de belangrijkste zien en laten we u de sfeer proeven van deze historisch havenstad.


Dit groepsuitje is zeer geschikt voor grote groepen. Het programma kan op diverse manieren worden uitgebreid.Van het simpele poffertjes eten bij een authentieke 'poffertjessalon' tot een lunch, high tea, borrel of diner bij een bijzonder restaurant, waarbij de seizoensoogst de menukaart bepaalt.  

Een andere mogelijkheid is een vaartocht door de Biesbosch met de beroemde fluisterboot, een zeer milieubewuste manier om de groene omgeving van Dordrecht te verkennen. Natuurlijk kunnen deze twee mogelijkheden gecombineerd worden.


Tijdsduur:           4 uur

Prijs:                € 20,50 p.p. vanaf 50 personen. (exclusief btw)

Inclusief:

-Ophalen bij gewenste locatie.

-Professionele gids

-Stadswandeling Dordrecht


Er zijn diverse opties om deze tour uit te breiden, zoals:  

-Terugtocht Dordrecht Rotterdam met de boot

-Rondvaart Fluisterboot

-Bezoek Biesbosch

-Bezoek Hof der Nederlanden

-Koffie / thee met gebak.

-Lunch / Borrel / Diner
Odoo tekst en afbeelding blok

Demo logo

We stellen graag in overleg, een dag of halve dag programma samen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en invulling van het programma. Korting voor grote groepen.Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de exacte prijs. 

Heeft u vragen?
Bel ons op: 06 40476982
of stuur ons een bericht met het contactformulier