Bij ons bent u aan het juiste adres om zorgeloos een leuk uitje te regelen zoals een groeps- of bedrijfsuitje. 

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

Heeft u vragen?

Bel ons op: 06 40476982 of stuur een bericht met het contactformulier

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Berichten uit het Witte Huis                                    Meer informatie

Dit arrangement bestaat uit een stadswandeling door Rotterdam en een bezoek aan het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Europa. Met als afsluiting koffie met gebak. Liever een lunch of borrel? Daar kunnen wij ook voor zorgen

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Historisch Delfshaven                                                 Meer informatie

De gids vertelt over de zichtbare geschiedenis van deze bijzondere Rotterdams buurt. Als afsluiting bieden wij koffie met gebak in een nabij gelegen restaurant. Liever een lunch of borrel? Daar kunnen wij ook voor zorgen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kerels van de Zee                                                        Meer informatie

Kerels van Zee arrangement bestaat uit een maritiem historische stadswandeling door Rotterdam die eindigt op een echt Rotterdamse havenlocatie, waar we tijdens een 'glaasje' uit volle borst mee kunnen zingen met echte kerels van de zee.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Achter de muziek aan!                                               Meer informatie

Hoe bedoelt u Rotterdam alleen maar werken? Ga de paden op de lanen in met onze zingende stadsgids. Het gaat om de gevoelige snaar, heimwee, nostalgie en trots op zijn stad. Dus Sing Along!

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Kunst kijken en doen                                                  Meer informatie

Belangstelling voor kunst?  Muziek, theater, beeldende kunst, literatuur of dans? Kies maar! Bent u nieuwsgierig en wilt u zelf in actie komen? Dat kan. Door de ongedwongen sfeer is dit groepsuitje bijzonder geschikt als bedrijfsuitje. Lekker meedoen, geen kunst aan!

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Opera Stand Up                                                           Meer informatie

Beleef dit unieke interactieve programma.Dit wordt een opera om nooit te vergeten. Welke aria’s en duetten uit beroemde opera’s gaan we mixen tot een nieuw werk? Alles kan!
                         

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Bruine Kroegentocht                                                 Meer Informatie

Dit is een tocht langs de verdwijnende bruine cafés van Rotterdam. Met de gids wandelt u als groep,van café naar café, door de binnenstad van Rotterdam. In ieder café krijgt u een drankje aangeboden.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Arrangement Stadshavens                                      Meer Informatie

De gids neemt u mee langs de historische bezienswaardigheden en ultramoderne architectuur van de binnenstad van Rotterdam. Hierna maakt u een rondvaart met een deskundige havengids.  

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Hapje Drankje Tour                                                     Meer informatie

Met een hapje en een drankje maakt u tijdens de tour kennis met 10 verschillende smaken uit de wereldkeuken. De gids neemt u mee door de binnenstad van Rotterdam en vertelt over de herkomst van de hapjes.     

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Meer zien van Rotterdam                                         Meer informatie

Naast een bustour door de stad Rotterdam, bieden wij een aantal tours door de regio aan. Met de touringcar halen u op bij de door u aangegeven locatie. Onze professionele gids spreken diverse talen.
Deze halve- en hele dagprogramma's zijn in overleg samen te stellen en bijzonder geschikt voor grote groepen. Zie 'meer informatie' voor alle mogelijkheden.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bustour Rotterdam Schiedam                                 Meer informatie

Voor dit groepsuitje halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam. De touringcar brengt u via Delfshaven naar Schiedam. Tijdens dit halve dagprogramma, vertelt de gids onderweg over de geschiedenis en ontwikkelingen van deze historisch met elkaar verbonden plaatsen. Zowel in Delfshaven als in Schiedam maken wij o.a een stadswandeling.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bustour Rotterdam Dordrecht                                Meer informatie

Voor dit groepsuitje halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam.Via de A16 rijden we met de touringcar naar Dordrecht. Onderweg vertelt de gids over de eeuwenlange verbondenheid van de twee havensteden Rotterdam en Dordrecht. In Dordrecht maken we o.a. een stadswandeling.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Stadstour High Tea                                                     Meer informatie

U kiest een een van onze stadstours uit. Dit kan een stadswandeling zijn, een fietstour, een bustour of een rondvaart. Wij verzorgen een High Tea op een bijzondere locatie.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Hollandse Pot                                                                Meer informatie

Hoe Hollands is die Hollandse pot eigenlijk? Wat maakt de Hollandse keuken zo uniek? Wat zijn nou typisch Rotterdamse producten? Wandelend langs de highlights van Rotterdam ontdekt u de oorsprong van gerechten die als typisch Hollands bekend staan.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Literair Arrangement                                                  Meer informatie

Rotterdam kent een aanzienlijk aantal dichters en schrijvers. Bij dit arrangement willen we deze soms min of meer vergeten groep in de schijnwerpers zetten. Dit literair groepsuitje is interactief en start op het plein tussen de Markthal en de Centrale bibliotheek.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Walking Dinner                                             Meer informatie

Een walking dinner is een stadswandeling gecombineerd met een drie gangenmenu in drie verschillende restaurants. Programma en menu worden in overleg samengesteld, evenals het type restaurant, bv. vegetarisch, halal, Aziatisch, Hollands, Frans enz. en de prijsklasse.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Steptour Rotterdam                                       Meer informatie

Lekker steppen door Rotterdam met een echte kick-step. Steppen is fitness en amusement tegelijk.Gelukkig hebben we in Rotterdam nog ruimte genoeg om een steptour langs de highlights tot een succes te maken.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Fietstour Kerels van de Zee                          Meer informatie

De fietstour Kerels van de Zee start in het centrum van Rotterdam en gaat via Feyenoord en Katendrecht langs stadshavens naar Delfshaven en eindigt bij een Rotterdamse havenkroeg in het Scheepvaartkwartier.