'Kunst op Maat' groepsuitje. Door de ongedwongen sfeer bijzonder geschikt als bedrijfsuitje

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Kunst op Kijken en doen                                Meer informatie

Belangstelling voor kunst?  Muziek, theater, beeldende kunst, literatuur of dans? Kies maar! Ben je nieuwsgierig en wil je zelf in actie komen? Door de ongedwongen sfeer is zijn deze groepsuitjes ook bijzonder geschikt als bedrijfsuitje. Lekker meedoen, geen kunst aan!   

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Achter de muziek aan!                                   Meer informatie

Hoe bedoel je Rotterdam alleen maar werken? Ga de paden op de lanen in met onze zingende stadsgids. Het gaat om de gevoelige snaar, heimwee, nostalgie en trots op zijn stad. Sing Along!

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Opera Stand Up                                             Meer informatie

Beleef dit unieke interactieve programma  Dit wordt een opera om nooit te vergeten. Welke aria’s en duetten uit beroemde opera’s gaan we mixen tot een nieuw werk? Alles Kan!      

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Foto Tour Rotterdam                                   Meer informatie

De foto stadswandeling start bij het Centraal Station en gaat langs fotogenieke plaatsen van de stad. Onderweg maakt u foto's. De fotograaf geeft goede tips om tot het beste resultaat te komen.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Hiphop Rotterdam                                       Meer informatie

Wat zijn dat grooves, flow en isolaties? Bij deze Hiphop Choreo komt u dat allemaal te weten. De focus van deze workshop ligt op het uitvoeren van 'dansmoves' op originele choreografie.Hiphop is  een van de meest beoefende dansvormen in Nederland.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Architectuur stadswandeling                   Meer informatie

De architectuur stadswandeling start bij het Centraal Station en eindigt bij de Markthal. De deskundige gids vertelt over de geschiedenis van Rotterdam en de huidige ontwikkelingen op het gebied van architectuur. U ziet de belangrijkste architectonische hoogtepunten in het centrum van de stad.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Movement Class                                           Meer informatie

Deze workshop is voor iedereen, die van dansen houdt, ongeacht ervaring. Aan de hand van een aantal fysieke opdrachten neemt een bekende choreograaf u mee in een zoektocht naar de vormen van uw eigen beweging.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Uit je comfort zone                                     Meer informatie

Je hoeft geen Huub Stapel of Georgina Verbaan te zijn om mee te doen aan deze toegankelijke workshop. Een beetje lef is genoeg.Door middel van speloefeningen en improvisaties maken de deelnemers op enthousiasmerende manier kennis met het toneelspelen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Basis Toneel                                                   Meer informatie

Acteren is een vak met regels en technieken. Deze inspirerende,  workshop is voor iedereen die wat meer wil leren over de achtergrond van het toneel vak. Er wordt op een vrolijke manier gewerkt aan tekstbehandeling, stem- en speltechnieken.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Groetjes uit Rotterdam!                              Meer informatie 

Dit is een leuk tekenavontuur in Rotterdam. De gids laat de stad zien, de historische bezienswaardigheden en moderne architectuur. Samen zoekt u interessante locaties uit voor het schetsen van een Rotterdams stadsgezicht op ansichtkaartformaat. Na afloop kunt u de meest geslaagde schets per post versturen.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Literair interactieve stadswandeling              Meer informatie

Tijdens deze wandeling vertelt de gids over Rotterdamse schrijvers en dichters, over hun leven en werk en de plaats die zij innemen in de literaire geschiedenis van Rotterdam.Schopten zij tegen de schenen van de brave burgers, waren het wereldverbeteraars of mijmerden zij aan hun schrijftafel over een ideale samenleving? Wie durft iets voor te dragen? Hier hebben we het niet alleen over deze tijd maar ook over dichters en schrijvers uit lang vervlogen tijden. De gids heeft de tekst.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Kunstgalerie Stadswandeling                         Meer informatie

Tijdens deze stadswandeling bezoekt u diverse kunstgaleries in de binnenstad van Rotterdam. U bekijkt exposities en eventueel in overleg de collecties van de betreffende kunstgaleries. Ondereg wordt door de gids toelichting gegeven op de kunt in de buitenruimte waar u langs komt. De kunstgalerie stadswandeling kan aan de hand van uw interesses worden samengesteld.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Workshop stadstilleven                            Meer informatie

Tijdens een stadswandeling, met een gids,  verzamelt u de meest uiteenlopende beelden. Indrukken van gebouwen tot gevonden voorwerpen. Foto's, schetsen of wat er maar in u opkomt. Bij literair café Huis der Zotheid gaat met dit materiaal aan slag. Kunstenares Wilma Kun geeft suggesties en adviezen. Het resultaat wordt een zeer persoonlijk stadsstilleven.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

'La Grande Dame'                                         Meer informatie

Wie kent niet het danseresje van Degas, de wereldberoemde kunstschilder uit Parijs? Natuurlijk is het niet de bedoeling zijn kunst te evenaren, maar wat let u om een poging te doen? Bij deze workshop gaat het om het tekenen van dansmodellen; terwijl het verhaal verteld wordt over Staluse Pera de grande dame van het ballet in Rotterdam.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Mode Tour Rotterdam                                Meer informatie

Een tour langs onbekende maar interessante modewinkels in het centrum van Rotterdam. De bekende winkels vind je overal. De door ons geselecteerde winkels daarentegen maken winkelen in Rotterdam extra leuk. Winkels waarvan bijvoorbeeld de eigenaar tevens de modeontwerper is, winkels met een vintage collectie of winkels met betaalbare hippe kleding en met een authentieke kledinglijn.Er wordt toelichting gegeven door de 'modegids', modeontwerpers en enthousiast winkelpersoneel.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Kunstenaar Atelier bezoek                    Neem contact op

Tijdens deze tour gaan we op atelierbezoek bij kunstenaars. U kiest een kunstenaar die werkt in de discipline waarin u geïnteresseerd bent. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Binnenkort: Rotterdam Architectuur op muziek!