Bij ons bent u aan het juiste adres om in en vanuit Rotterdam, zorgeloos een leuk groepsuitje te regelen. 

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bustours vanuit Rotterdam                                    Neem contact op

Met de bus gaat u niet alleen langs de bezienswaardigheden van de stad Rotterdam maar je kunt ook de omgeving van Rotterdam zien. We halen u op bij een door u aangegeven locatie. Onze professionele gidsen spreken diverse talen. Liever een groepsuitje naar een andere bestemming? Dat kan, we stellen graag in overleg, een dag of halve dag programma samen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Rondvaart Rotterdam                                               Meer informatie

Een rondvaart door de stadshavens van Rotterdam. Een professionele gids vertelt alles over de haven wat u wilt weten. Wilt u meer zien? We varen u ook graag naar Kinderdijk of Schiedam Rotterdam vanuit de lucht bekijken en zelf de route bepalen?  Stijg dan op voor een privĂ© rondvlucht boven Rotterdam en omgeving.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Rondvlucht Rotterdam                                            Meer informatie

Rotterdam vanuit de lucht bekijken en zelf de route bepalen? Stijg dan op voor een privé rondvlucht boven Rotterdam en omgeving.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bustour Dordrecht                                                             Meer informatie

Voor deze halve dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam.

Via de A16 rijden we met de touringcar naar Dordrecht. Onderweg vertelt de gids over de eeuwenlange verbondenheid van de twee havensteden Rotterdam en Dordrecht. In Dordrecht maken we een stadswandeling. Onze professionele gidsen spreken diverse talen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bustour Schiedam                                                           Meer informatie

Voor deze halve dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam.

De touringcar brengt u via Delfhaven naar Schiedam. Onderweg vertelt de gids over de geschiedenis en ontwikkelingen van deze historisch met elkaar verbonden plaatsen. Zowel in Delfshaven als in Schiedam maken wij een stadswandeling. Onze professionele gidsen spreken diverse talen.  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Bustour Maassluis                                                           Meer informatie

Voor deze halve dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam. De touringcar brengt u via Schiedam en Vlaardingen naar Maassluis. Onderweg vertelt de gids over de geschiedenis en ontwikkelingen van deze historisch met elkaar verbonden plaatsen. In Maassluis bezoekt u o.a. de sleepboothaven met een unieke collectie maritiem cultureel erfgoed. Onze professionele gidsen spreken diverse talen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bustour Kinderdijk                                                          Meer informatie

Voor deze halve dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam. Tijdens deze bustour vertelt de gids onderweg over de bezienswaardigheden en het molencomplex van Kinderdijk.  Onze professionele gidsen spreken diverse talen.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Bustour Delft                                                                        Meer informatie

Voor deze halve dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam. We rijden naar Delft, beroemd om het 'Delfts Blauw'. In Delft, maakt u een stadswandeling. Desgewenst, brengen wij een bezoek aan de laatste overgebleven Delfts aardewerk fabriek uit de 17de eeuw: de Koninklijke Porceleyne Fles. Onze professionele gidsen spreken diverse talen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bustour Brielle                                                                    Meer informatie

Voor deze halve dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam. Vanuit Rotterdam rijden we via de moderne havens Pernis, Botlek en Europoort naar Brielle.In Brielle, een van de best bewaarde verdedigingswerken van Nederland, maken wij een stadswandeling. Onze professionele gidsen spreken diverse talen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Waterproof Holland                                                         Meer informatie

Voor deze dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam. Tijdens deze bustour komt u van alles te weten over het watermanagement van Nederland door de eeuwen heen. We bezoeken het molencomplex Kinderdijk, het Watersnoodsmuseum in Zeeland en rijden via de imposante Delta werken terug naar Rotterdam. Onze professionele gidsen spreken diverse talen.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Bustour Zierikzee                                                             Meer informatie

Voor deze dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam. We rijden we over het Haringvliet naar Bruinisse, het 'Mosseldorp' van Zeeland waar wij een bezoek brengen aan het Visserijmuseum en oudheidkamer. Hierna rijden we naar Zierikzee. Na een stadswandeling volgt desgewenst een Folklore presentatie in Zeeuwse streekdracht of verkent u op eigen gelegenheid het centrum met de haven, de winkels en de vele gezellige terrasjes. Onze professionele gidsen spreken diverse talen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bustour Den Haag                                                             Meer informatie

Voor deze halve dag tour halen wij u op met de touringcar bij de door u aangegeven locatie in Rotterdam. In Den Haag maakt u een stadswandeling van ongeveer twee uur door het historische centrum. U ziet het Vredespaleis, het paleis Noordeinde (het werkpaleis van onze koning) en u brengt een bezoek aan het Binnenhof, waar u desgewenst een rondleiding kunt krijgen door de Ridderzaal, en/of Eerste en Tweede kamer der Staten Generaal. Onze professionele gidsen spreken diverse talen.