De lucht in! Maak een rondvlucht over Rotterdam en bekijk de stad, haven en omgeving vanuit de hoogte!

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

Heb je vragen? bel ons op: 06 40476982 of stuur ons een bericht met het contactformulier

Rondvlucht Rotterdam

Rotterdam vanuit de lucht bekijken en zelf de route bepalen?  Stijg dan op voor een privé rondvlucht boven Rotterdam en omgeving. 

We halen je op, op een door jou aangegeven plek in Rotterdam en brengen je naar het vliegveld: Rotterdam-The Hague Airport. Je maakt kennis met de piloot en bespreekt met hem de route.
Wil je de kustlijn zien met Den Haag en het Westland? De molens van Kinderdijk of Maasvlakte en het uitgestrekte havengebied?  Misschien heb je een speciale wens?Alles kan binnen de vliegtijd van 20 minuten.(basispakket).  Natuurlijk maken we boven de uitgekozen locatie een extra rondje om nog een paar mooie foto's te maken als blijvende herinnering. 
Als afsluiting van deze bijzondere ervaring praten we na de rondvlucht nog even na, met een kopje koffie op het terras van de brasserie op Rotterdam The Hague Airport, met uitzicht op de start en landingsbaan.

Na afloop brengt onze chauffeur je naar Rotterdam terug. Kies zelf naar welke locatie.
Ben je met een groep? Zie onze groepsuitjes. Passagiers. 
Per vliegtuig mogen 3 personen mee met een gezamenlijk gewicht van maximaal 240 kg, maar het is ook mogelijk om met meerdere vliegtuigen tegelijk te vliegen.  
 

Tijdsduur:      00.00

Prijs:             € 00,00 p.p. vanaf 10 per.  
Aantal:
Inclusief:

  • Transfer stadscentrum - Rotterdam-The Hague

  • Rondvlucht Rotterdam

  • Kopje koffie

  • Transfer Rotterdam-The Hague- stadscentrum

Odoo tekst en afbeelding blok