Rondvaart stadshavens Rotterdam

De rondvaart gaat langs de stadshavens van Rotterdam. De deskundige gids vertelt over de haven van Rotterdam, de geschiedenis en huidige activiteiten. Deze privé rondvaart kan gemaakt worden in een uur a anderhalf uur.

Ondanks de beperkte tijdsduur krijgt u toch een goede indruk van de bedrijvigheid en de geschiedenis van de Rotterdamse stadshavens.

De gids, die zelf jarenlang in de haven heeft gewerkt, kent alle geheimen van de haven. Hij kent niet alleen de feitelijkheden maar weet uit eigen ervaring leuke en minder leuke anekdotes te vertellen. Hij wijst op bijzonderheden, die u gemakkelijk zouden ontgaan en kan veel te vertellen over passerende schepen.

Eventueel kunt u aan boord een drankje gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat u de drankjes contant moet afrekenen. In overleg kunnen we de tijd van de rondvaart aanpassen en kunnen we zorgen voor een borrelarrangement.Tijdsduur :      1.00

Prijs:           € 30,75 p.p. vanaf 15 personen. (inclusief btw)    

Inclusief:

-Privé rondvaart stadshavens
-Bezoek Waalhaven
-Deskundige havengids

Offerteaanvraag
Odoo tekst en afbeelding blok
Demo logo
We stellen graag in overleg, een dag of halve dag programma samen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en invulling van het programma. Korting voor grote groepen.Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de exacte prijs.
Heeft u vragen? Bel ons op: 06 40476982 of stuur ons een bericht met het contactformulier