Stadswandelingen en rondleidingen in Rotterdam.

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

Heb je vragen? Bel ons op: 06 40476982 of stuur ons een bericht met het contactformulier

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stadswandeling Witte Huis         Meer Informatie

Tijdens deze stadswandeling zie je de highlights van Rotterdam en breng je een bezoek aan het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Europa. Geniet van een prachtig uitzicht over de stad, oudste stadshavens en de rivier de Nieuwe Maas.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stadswandeling Delfshaven        Meer informatie

Een stadswandeling in Historisch Delfshaven de voormalige zeehaven van Delft. Historisch Delfshaven staat o.a bekend om de Pelgrims kerk en luitenant admiraal Piet Heyn.De gids geeft een rondleiding door dit gebied met meer dan 600 jaar geschiedenis.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Maritieme Stadswandeling          Meer informatie

'Kerels van de Zee' is de titel van deze Rotterdamse maritieme stadswandeling door het centrum van de stad. Met de uitgebreide versie zie je ook de Kop van Zuid en Katendrecht en breng je een kort bezoek aan het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn; SS Rotterdam.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Architectuur Stadswandeling       Meer informatie

De architectuur stadswandeling start bij het Centraal Station en eindigt bij de Markthal. De deskundige gids vertelt over de geschiedenis van Rotterdam en de huidige ontwikkelingen op het gebied van architectuur.Je ziet de belangrijkste architectonische hoogtepunten in het centrum van de stad. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Literaire Stadswandeling             Meer informatie

'Poetry Tour Rotterdam.' is de titel van deze literair historische stadswandeling door Rotterdam. Als je niet met een groep bent en wel wilt wandelen, meld je dan aan voor de literaire instapwandelingen op zaterdag en zondag. Er zijn cadeaubonnen zijn te koop  bij boekhandel Donner. aan de Coolsingel.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Foto Stadswandeling                   Meer informatie

Met een professionele fotograaf ga je op stap. De stadswandeling start bij het Centraal Station en gaat langs fotogenieke plaatsen van de stad. Onderweg maak je foto's en de fotograaf geeft goede tips om tot het beste resultaat te komen.  

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Hapje Drankje Tour Rotterdam    Meer informatie

De Hapje Drankje Tour start bij het Centraal Station van Rotterdam en o.a langs de West Kruiskade bekend als China Town van Rotterdam. en Markthal.Je ziet de highlights van Rotterdam en onderweg worden diverse proeverijen aangeboden.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bruine Kroegentocht                    Meer informatie

De kroegentocht gaat langs de uitstervende bruine kroegen van Rotterdam. De kroegentocht start bij Centraal Station van Rotterdam en in elke kroeg krijg je een biertje, softdrink of tegen meerprijs iets anders aangeboden. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kunstgalerie Stadswandeling      Meer informatie

De kunstgalerie stadswandeling start bij het Centraal Station van Rotterdam en gaat langs de 'culturele as' van Rotterdam en bekende Rotterdamse galeries. Je krijgt een indruk van wat er te zien is in de kunstgaleries en ontdekt tegelijkertijd de stad.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stadstour Centrum Katendrecht  Meer informatie

De stadswandeling start bij Centraal Station van Rotterdam. Tijdens de  het eerste deel van de stadswandeling ontdek je het centrum van Rotterdam op de Noord oever, daarna varen we naar de Zuid oever voor het tweede deel van de stadswandeling die door de ooit roemruchtige zeemansbuurt Katendrecht gaat. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stadstour Museumkwartier          Meer informatie

De stadswandeling start bij het Huis Sonneveld en gaat langs de 'culturele as' van Rotterdam en het Museumpark. Tijdens de rondleiding vertelt de gids over de geschiedenis en ontwikkelingen van dit gebied. De stadswandeling  is uitbreiden met museumbezoek en rondleiding.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Stadswandeling Rotterdam         Meer informatie

Stadswandeling en rondleidingen in het centrum van Rotterdam of in de buurt van jouw keus. Als je niet met een groep bent maar wel wilt wandelen meld je dan aan voor de instap stadswandelingen. De instap stadswandelingen worden elke vrijdag om 14.00 en om 16.00 aangeboden. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Historische tram Stadstour          Meer informatie

Deze tour start bij het Willemsplein, duurt 2,5 uur. en eindigt bij de Markthal.  Samen met de gids ga je met de historische tram door heel Rotterdam.Je stapt uit waar je wilt en de gids leid je rond in de buurten en plaatsen waar je meer van wilt zien en weten. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Stadswandeling en rondvaart      Meer informatie

Na een stadswandeling door het centrum van Rotterdam of een buurt naar jouw keus, maak je een boeiende rondvaart door de stadshavens van Rotterdam met een deskundige gids. Er zijn mogelijkheden voor gezelschappen vanaf 2 per.  

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bustour Rotterdam                      Meer informatie

Met de bus touren in Rotterdam is een ideale manier om de stad te zien. Onderweg vertelt de gids over de geschiedenis en ontwikkelingen van de havenstad Rotterdam. Heb je zelf vervoer geregeld en wil je alleen een bus gids? dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kunst op Maat Rotterdam           Meer informatie

Belangstelling voor beeldende kunst, muziek, dans, theater, literatuur?
Kies maar!
Ben je nieuwsgierig en wil je zelf in actie komen?
Lekker meedoen, geen kunst aan!

Alles kan!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Groetjes uit Rotterdam!               Meer informatie

Dit is een leuk tekenavontuur in Rotterdam. De gids laat je de stad zien, historische bezienswaardigheden en moderne architectuur. Samen zoek je mooie locaties uit om een Rotterdams stadsgezicht te schetsen op ansichtkaartformaat. Na afloop kun je de meest geslaagde uitkiezen en per post  versturen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Steptour Rotterdam                     Meer informatie

Lekker steppen door de stad. Met een echte Kick-step.
Eigenlijk is de steptour fitness en amusement tegelijkertijd. Tijdens de steptour ga je met de gids kriskras door de hele stad. de gids vertelt onderweg over wat er te zien is. Je kunt ook foto steptours of leuke speurtochten maken met de step.