Stadswandelingen en rondleidingen in Rotterdam.

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

Heeft u vragen?

Bel ons op: 06 40476982 of stuur ons een bericht met het contactformulier

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stadswandeling Witte Huis                      Meer Informatie

Tijdens deze stadswandeling ziet u de highlights van Rotterdam en brengt u een bezoek aan het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Europa. Geniet van een prachtig uitzicht over de stad, de oudste stadshavens en over de rivier de Nieuwe Maas.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stadswandeling Delfshaven                    Meer informatie

Een stadswandeling in Historisch Delfshaven de voormalige zeehaven van Delft. Historisch Delfshaven staat o.a bekend om de Pelgrims kerk en luitenant admiraal Piet Heyn. De gids geeft een rondleiding door dit gebied met meer dan 600 jaar geschiedenis.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Maritieme Stadswandeling                     Meer informatie

'Kerels van de Zee' is de titel van deze Rotterdamse maritieme stadswandeling door het centrum van de stad. De uitgebreide versie brengt u ook naar de Kop van Zuid en Katendrecht, waar u een kort bezoek aan het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn; SS Rotterdam.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Architectuur Stadswandeling                         Meer informatie

De architectuur stadswandeling start bij het Centraal Station en eindigt bij de Markthal. De deskundige gids vertelt over de geschiedenis van Rotterdam en de huidige ontwikkelingen op het gebied van architectuur. U ziet de belangrijkste architectonische hoogtepunten in het centrum van de stad.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Foto Stadswandeling                                     Meer informatie

De foto stadswandeling start bij het Centraal Station en gaat langs fotogenieke plaatsen van de stad. Onderweg maakt u foto's. De fotograaf geeft goede tips om tot het beste resultaat te komen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Literaire Stadswandeling                            Meer informatie

'Poetry Tour Rotterdam.' is de titel van deze literair historische stadswandeling door Rotterdam. Als u niet met een groep bent en wel wilt wandelen, meldt u zich dan aan voor de literaire instapwandeling (za-zo). Voor deze stadswandeling zijn cadeaubonnen te koop bij boekhandel Donner aan de Coolsingel.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Hapje Drankje Tour Rotterdam             Meer informatie

De Hapje Drankje Tour start bij het Centraal Station van Rotterdam en gaat o.a langs de West Kruiskade, bekend als het China Town van Rotterdam. De tour eindigt bij de Markthal. Onderweg zien we de highlights van Rotterdam en maken we een aantal stops voor een hapje en een drankje.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bruine Kroegentocht                                     Meer informatie

Deze kroegentocht gaat langs de bijna uitstervende bruine kroegen van Rotterdam. De kroegentocht start bij het Centraal Station van Rotterdam. In elke kroeg krijgt u een biertje, wijntje of softdrink.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kunstgalerie Stadswandeling                Meer informatie

De kunstgalerie stadswandeling start bij het Centraal Station van Rotterdam en gaat langs de 'culturele as' van Rotterdam. U bezoekt een aantal bekende Rotterdamse galeries en u krijgt een indruk wat er gaande is in de beeldende kunst van de stad. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stadstour Centrum Katendrecht         Meer informatie

De stadswandeling start bij Centraal Station van Rotterdam. Ontdek het centrum op de Noord-oever van de Nieuwe Maas, daarna steken wij met de boot over naar Katendrecht op de Zuid oever.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stadstour Museumkwartier                            Meer informatie

De stadswandeling start bij het Huis Sonneveld en gaat langs de 'culturele as' van Rotterdam en door het Museumpark. De stads- wandeling is uit te breiden met een museumbezoek met rondleiding.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Stadswandeling Rotterdam                           Meer informatie

Stadswandeling en rondleidingen in het centrum van Rotterdam of in een buurt van uw keus. Als u niet met een groep bent maar wel wilt wandelen meldt u zich dan aan voor een instap stadswandeling.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Historische tramtour                              Meer informatie

Deze tour start bij het Willemsplein, duurt 3 uur en eindigt bij de Markthal. Samen met de gids gaat u met de historische tram door heel Rotterdam.U stapt uit waar u wilt en de gids leidt u rond in de buurten en plaatsen waar u meer van wilt zien en weten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Stadswandeling en rondvaart                        Meer informatie

Na een stadswandeling door het centrum van Rotterdam of een buurt naar uw keus, maakt u een boeiende rondvaart door de stadshavens van Rotterdam met een deskundige gids. Er zijn mogelijkheden voor gezelschappen vanaf 2 per. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bustour Rotterdam                                       Meer informatie

Met de bus touren in Rotterdam is een ideale manier om de stad te zien. Onderweg vertelt de gids over de geschiedenis en ontwikkelingen van de havenstad Rotterdam. Heeft u zelf vervoer geregeld en wilt u alleen een bus gids? dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kunst kijken en doen                                     Meer informatie

Belangstelling voor beeldende kunst, muziek, dans, theater, literatuur? Kies maar! Bent u nieuwsgierig en wilt u zelf in actie komen? Alles kan! Lekker meedoen, geen kunst aan!


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Groetjes uit Rotterdam!                                  Meer informatie

Dit is een leuk tekenavontuur in Rotterdam.De gids laat de stad zien, de historische bezienswaardigheden en moderne architectuur. Samen zoekt u interessante locaties uit voor het schetsen van een Rotterdams stadsgezicht op ansichtkaartformaat. Na afloop kunt u de meest geslaagde schets per post versturen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Steptour Rotterdam                                       Meer informatie

Lekker steppen door Rotterdam met een echte kick-step. Steppen is fitness en amusement tegelijk. Gelukkig hebben we in Rotterdam nog ruimte genoeg om een steptour langs de highlights tot een succes te maken!